Incasso's in de paardensport

Datum 04-02-2016
Incasso’s in de paardensport
 
Ook in de paardensport komt het regelmatig voor dat een koper zijn afspraken niet nakomt wat betreft de betaling. Een paar voorbeelden van incasso’s in de paardensport zijn:
 
-          pensionklanten die de stallingskosten niet voldoen;
-          aanschafkosten van een paard/ pony die niet (volledig) zijn voldaan;
-          tuig (bijv. zadel) dat niet is betaald of niet (naar behoren) is geleverd;
-          trainingskosten die niet zijn voldaan;
-          een afnemer die de rekeningen van de voerleverancier niet voldoet;
-          etc.
 
Van Rossum Advocaten heeft ervaring met het behandelen van incasso’s zoals hierboven genoemd, welke met goed resultaat zijn afgewikkeld.
 
Wanneer u er zelf alles al aan gedaan heeft om uw vordering te incasseren, waaronder het versturen van herinneringen, bellen en het geven van uitstel van betaling, dan kunt u Van Rossum Advocaten inschakelen. In tegenstelling tot een gerechtsdeurwaarder of incassobureau kunnen wij alle denkbare middelen inzetten om uw debiteur onder druk te zetten door middel van bijvoorbeeld een faillissementsverzoek, beslag en/of procedure. De incassomedewerkers van Van Rossum Advocaten stellen alles in het werk om ervoor te zorgen dat u snel het geld krijgt waar u recht op heeft.
 
Wij hebben een zeer ervaren (meer dan 10 jaar), hecht en professioneel team met een doordachte aanpak en intensief klantcontact: kwaliteit en betrokkenheid staan bij Van Rossum Advocaten voorop. Zo informeren we u tijdig over nieuwe ontwikkelingen. En hebt u vragen? Dan is één telefoontje genoeg. Een telefoontje dat u naderhand niet terugziet op een factuur. Gewoon omdat het deel uitmaakt van onze service.
 
U hebt nog geen zaken met ons gedaan, maar u wilt ervaring met ons opdoen? Bij de eerste incassozaak brengen we de dossierlasten van € 65,00 ex btw niet in rekening. 

Tarievenoverzicht (bij geen resultaat maximale kosten € 65,00 ex btw)