Nieuwsbericht - Van Rossum Advocaten | ondernemende oplossingsgerichte advocaten en adviseurs

Datum 28-04-2014
Bericht geschreven door: mr. P. (Peter) van Rossum, advocaat
Nieuwsbericht
 
Van Rossum Advocaten | ondernemende oplossingsgerichte advocaten en adviseurs

 
De missie van Van Rossum Advocaten is het volledig ontzorgen van particulieren en bedrijven met betrekking tot juridische, financiële en fiscale diensten op het gebied van Vastgoed, Bouwen & Wonen, Ondernemen en Familiezaken.
 
In verband met een groeiende stroom aan opdrachten en de focus op het waarborgen van een hoge kwaliteit van onze dienstverlening versterkt Van Rossum Advocaten zich met de komst van een aantal nieuwe adviseurs. Mr. Marcel Zuidema, jurist en expert op het gebied van Arbeids-, Bouw- en Huurrecht, is één van deze nieuwe aanwinsten:
 
 
Marcel Zuidema
Marcel heeft Nederlands Recht gestudeerd aan de Universiteit in Groningen en heeft zich nadien gespecialiseerd in Arbeids-, Bouw- en Huurrecht. Na een korte periode als invorderingsambtenaar bij de gemeente Emmen, was Marcel 14 jaar werkzaam als jurist bij een middelgroot gerechtsdeurwaarderskantoor en daarna bij een middelgroot bouwgerelateerd bedrijf, waarvan de laatste jaren ook als directielid. Naast zijn juridische kennis is Marcel goed op de hoogte van de materie op het gebied van vastgoed en bouw. Hij ‘weet waar het om gaat’ en kan daardoor snel schakelen met opdrachtgevers.
 
Marcel’s roots liggen in Noord Groningen. Sinds 1 juni 2012 is Marcel in zijn vrije tijd bestuurder bij de Stichting Uithuizer Woningbouw te Uithuizen. De keuze voor sociale woningbouw ligt in de lijn van zijn interesse voor bouwen en wonen en daarnaast vindt hij het belangrijk dat iedereen een dak boven zijn hoofd heeft tegen een betaalbare prijs. Naast het drukke zakelijke leven heeft Marcel ook tijd voor ontspanning: lezen, wandelen en voetballen.