Team Vastgoed en Bouw verder versterkt door Marcel Beek en Henry de Roo

Datum 05-05-2014
Bericht geschreven door: mr. P. (Peter) van Rossum, advocaat

De missie van Van Rossum Advocaten is het volledig ontzorgen van particulieren en bedrijven met betrekking tot juridische, financiële en fiscale diensten op het gebied van Vastgoed, Bouwen & Wonen, Ondernemen en Familiezaken.
 
Ons Vastgoed- en Bouwteam is uitgebreid met Marcel Beek en Henry de Roo, beiden zeer ervaren op het gebied van algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht, vergunningmanagement, bouwregelgeving, ruimtelijke ordening en planologie.
 
Met een uitgebreid netwerk en de jarenlange kennis en ervaring zetten zij onze missie kracht bij. Hiermee is dan ook het specialistische dienstenpakket van Van Rossum Advocaten uitgebreid, zodat wij onze cliënten nóg beter van dienst kunnen zijn. Deze samenwerking zien wij met veel vertrouwen tegemoet, niet in de laatste plaats vanwege de betrokkenheid en het enthousiasme van beide heren.
  

Marcel Beek
Marcel is adviseur op het gebied van ruimtelijke ordening en planologie. Hij werkte jaren bij verschillende gemeenten, maar deed ook veel ervaring op bij een landelijk advies- en ingenieursbureau. Bij zijn laatste werkgever heeft Marcel vanuit het niets een divisie planontwikkeling opgezet. Dit succes zet hij voort met als doel om cliënten en gemeenten dichter bij elkaar te brengen. Marcel ziet overal kansen en gaat er dan helemaal voor. De toegankelijkheid en het moeiteloos vertalen van complexe vraagstukken in ruimtelijke plannen wordt door vele opdrachtgevers geroemd. Marcel is erg betrokken binnen het gehele proces. In zijn vrije tijd gaat Marcel graag sporten zoals wielrennen, mountainbiken en hardlopen.
 

Henry de Roo
Henry is adviseur en docent op het gebied van omgevingsrecht, vergunningmanagement (omgevingsvergunning en vergunningvrij bouwen) en bouwregelgeving (van handhavingszaken/aanschrijvingen van gemeenten tot onderdelen uit het Bouwbesluit 2012). Hij heeft meer dan dertien jaar ervaring bij gemeenten en in de advieswereld. Henry is een verbinder en heeft als doel publieke en private partijen te laten samenwerken. Zijn kennis en ervaring gebruikt hij nu om cliënten te begeleiden door het oerwoud van regels en wetten. Henry denkt in kansen, mogelijkheden, out of the box en is oplossingsgericht. Henry heeft als hobby’s: lezen, hardlopen en triatlons. Verder is hij geïnteresseerd in NLP en Mental coaching.