Van Rossum zoekt ondernemende partners in Emmen en Groningen

Datum 03-10-2014
Bericht geschreven door: mr. P. (Peter) van Rossum, advocaat
Kennis en Kracht door Samenwerking
 
Van Rossum zoekt ondernemende partners in Emmen en Groningen
 
Van Rossum Advocaten is een toegankelijk en ondernemend advocatenkantoor, met een ruime ervaring in het procederen en adviseren op het gebied van vastgoedrecht, ruimtelijk bestuursrecht, ondernemingsrecht en familierecht. Daarnaast beschikt Van Rossum Advocaten over een ervaren insolventieteam, dat op professionele en efficiënte wijze insolventiezaken afhandelt. Dit alles in een prettige en ontspannen werkomgeving, met mooie kantoren in Emmen en Groningen.
 
De afgelopen jaren heeft Van Rossum Advocaten veel geïnvesteerd in haar BackOffice en automatisering. De dossiers zijn volledig gedigitaliseerd en kunnen vanuit “de cloud” overal en op elk moment worden opgeroepen. In het secretariaat van Van Rossum Advocaten werken enthousiaste en gedreven werknemers met jarenlange ervaring in de advocatuur. Van Rossum Advocaten is klaar voor de digitale toekomst!
 
Dit is dan ook het moment dat wij verder willen expanderen door zelfstandige, commerciële en ondernemende advocaten en juristen met kennis en ervaring op het gebied van vastgoed, bouwen en wonen, insolventiezaken, ondernemen en familiezaken aan ons te binden.
 
Wij zoeken:
Advocaten en juristen (m/v) met ondernemerslust (partnerschap geschiedt op basis van kostendeling) en ambitie, die werkzaam zijn op één van de navolgende rechtsgebieden: vastgoedrecht, insolventierecht, (ruimtelijk) bestuursrecht, ondernemingsrecht of familierecht.
 
Wij bieden:
Ons facilitair centrum staat tot uw beschikking. Een ervaren en gemotiveerd team, met state of the art automatisering in een prettige werkomgeving. Kennisdeling met specialisten. Mooie kantoren met goede faciliteiten en een uitstekende uitstraling. U kunt zo beginnen. Uw werk-/privé-balans bepaalt u zelf. Geen investering in een maatschap of andere vennootschap, waarvan u zich afvraagt of deze ooit terug zal komen. U betaalt alleen de kosten voor de ondersteuning door het facilitair centrum van Van Rossum Advocaten.
 
Hebt u interesse in een partnerschap bij Van Rossum Advocaten? Neem dan contact op met Peter van Rossum via 06-54 366 691 of p.vanrossum@vanrossumadvocaten.nl.